Schamelwagen huren | Vanaf € 75,00 | Willemsen Verhuur
Vrijdagmiddag 15 december zijn we gesloten ivm personeelsuitje, we sluiten om 12:30. Kerstvakantie sluiting 23 december t/m 6 januari.

Aanhangwagen schamel 6,00 x 2,20 mtr huren

 75 Per dag

Prijs per dag :schamelwagen 2,10×6,00mtr
75/ aantal dagen
Kortingstarieven
5 - 25 dagen : 26.67 %
26 - 100 dagen : 57.18 %
Prijs per dag
75
Prijs per werkweek
275
Prijs per 4 weken
835

Prijzen zijn: Exclusief 21% BTW.
Exclusief bezorging machine op locatie (wel mogelijk op aanvraag)

Start verhuur periode
Einde verhuur periode
Aantal
Geldig legitimatiebewijs (paspoort, ID-kaart, rijbewijs) verplicht.
Retourneren verhuur artikelen uiterlijk de volgende ochtend voor 08.00 uur

Openingstijden
Ma t/m vr:
Zaterdag:
7.00 - 17.30 uur
7.00 - 12.00 uur
pauze van 12.30 - 13.00 uur
 • Afmeting: 600x220cm
 • Totaalgewicht: 3500kg
 • Voorrek en achterrek (bomenrek)
 • Neerklapbare borden rondom

Een schamelwagen huren

Voor het vervoeren van groot en lang materiaal, zoals bomen, balken of (stalen) constructies, kunt u bij Willemsen Verhuur in Opheusden een schamelwagen huren. Onze schamelwagen manoeuvreert gemakkelijk en heeft tegelijkertijd een grote laadcapaciteit.

Stabiel en veillig
De schamelwagen die u bij ons kunt huren, is een lange aanhangwagen van 600 x 215 cm met meerdere assen die voor de stabiliteit ver uit elkaar staan. Slingeren, schudden en wiegen wordt op deze manier voorkomen. Om het vervoer nog eenvoudiger en veiliger te maken, draaien de voorste wielas en de dissel mee in de bocht.
Lange materialen vervoeren doet u waarschijnlijk niet dagelijks. Een schamelwagen kopen is daarom natuurlijk geen optie. Huren kan wel. Dat doet u eenvoudig bij Willemsen Verhuur. U kunt er direct ook handige accessoires als een aanhangernet bij huren. Let erop dat u, om met de schamelwagen te mogen rijden, een trekhaak en een BE-rijbewijs nodig heeft.

Flexibel huren
Wilt u een schamelwagen huren voor korte of lange tijd? Het kan beide. We hanteren namelijk flexibele huurperiodes. Bekijk hier snel alle tarieven en reserveer vandaag nog een geschikte aanhangwagen. Wilt u een nog langere periode van een maand, bel ons op 0488 441228 dan kunnen we gelijk met u mee kijken en plannen.

Machines en gereedschappen
U kunt bij Willemsen Verhuur niet alleen terecht voor het huren van een schamelwagen of een andere aanhanger. Ook voor het huren van allerlei machines en gereedschappen bent u bij ons op de juiste plek. Voor iedere klus hebben wij geschikte hulpmiddelen. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment.

 • Bezorging op locatie
  In overleg kunnen wij ook bezorgen op locatie. De kosten voor bezorging wijken af per reisafstand. Vraag naar de mogelijkheden en de transportkosten naar de betreffende locatie. Klik hier voor onze contactgegevens.
 • Flexibele verhuurperioden
  Wilt u voor een langere periode een product huren? In dat geval bieden we je graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode. Klik hier om contact met ons op te nemen voor jouw prijs.
 • Eigen risico
  Helaas komt het voor dat aanhangers en machines beschadigd retour komen. Voor aanhangers geldt gedurende de gehele verhuurperiode een eigen risico van € 500,00 excl. btw. Voor overige machines geldt een eigen risico van € 1.150,00 excl. btw. Als u een aanhanger of een andere machine huurt en deze raakt beschadigd, dan is het ‘eigen risico’ het bedrag dat u moet betalen bij een verzekeringsclaim.
 • Huurovereenkomst
  De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de tijd en tegen het bedrag zoals op de huurovereenkomst is vermeld of anderszins is overeengekomen. Onverminderd het overigens in deze voorwaarden bepaalde, eindigt de huurovereenkomst van rechtswege op de overeengekomen einddatum.
 • Annulering
  Annulering van de huurovereenkomst is niet mogelijk. Indien de huurder geen gebruik van het gehuurde wil maken, is hij/zij de overeengekomen huurvergoeding volledig verschuldigd. De huurder is gehouden de huurvergoeding te betalen per ingangsdatum huurperiode.
0
  0
  Uw reserveringen
  Uw heeft geen reserveringenGa terug naar assortiment