Aanhanger hoogwerker huren | Willemsen Verhuur

auto aanhanger hoogwerker 17 meter werkhoogte

 150 Per dag

Prijs per dag :hoogwerker auto aanhanger 18meter 230V
150/ aantal dagen
Kortingstarieven
5 - 25 dagen : 24 %
26 - 100 dagen : 54.87 %
2 - 2 dagen : 6.67 %
Prijs per halve dag
135
Prijs per dag
150
Prijs per 2 dagen
280
Prijs per werkweek
570
Prijs per 4 weken
1760

Prijzen zijn: Exclusief 21% BTW.
Exclusief bezorging machine op locatie (wel mogelijk op aanvraag)

Start verhuur periode
Einde verhuur periode
Aantal
Geldig legitimatiebewijs (paspoort, ID-kaart, rijbewijs) verplicht.
Retourneren verhuur artikelen uiterlijk de volgende ochtend voor 07.30 uur

Openingstijden
Ma t/m vr:
Zaterdag:
7.00 - 17.30 uur
7.00 - 12.00 uur
pauze van 12.30 - 13.00 uur
 • Werkhoogte: 17mtr
 • Vloerhoogte: 15mtr
 • Reikwijdte: 8,5 meter (uit midden machine)
 • Afmeting stempelvlak: 4,40 x 4,40 mtr
 • Werkbak afmeting 0,65×1,10 meter
 • Transportbreedte: 1,65 meter
 • Transporthoogte: 2,15 meter
 • Hefcapaciteit: 200kg
 • Gewicht: 2190kg
 • Werkt op 230V aansluiting en diesel

Aanhanger hoogwerker huren

Een aanhanger huren kan de perfecte oplossing zijn voor wie een hoogwerker nodig heeft. Deze handige aanhanger kan gemakkelijk worden gehuurd via de website.  En op locatie worden gebruikt om te werken op grote hoogte, tijdens het werken kan deze aanhanger verreden worden. In dit artikel bespreken we de voordelen van het huren van een aanhanger voor hoogwerkers en waar u op moet letten bij het kiezen van de juiste aanhanger.

Als u van plan bent om een aanhanger te huren, zijn er een aantal belangrijke zaken waar u op moet letten. Ten eerste moet u  ervoor zorgen dat u het juiste type aanhanger huurt voor de taak die u moet uitvoeren. Zo is deze aanhanger speciaal voor werken op hoogte. Met name voor het snoeien van leibomen of laanbomen is deze aanhanger met hoogwerker makkelijk omdat hij snel verplaatst kan worden. Daarnaast is de hoogwerker ook geschikt voor schilders en glazenwassers. 

Een ander aandachtspunt is de staat van de aanhanger. Als u bij Willemsen Verhuur huurt is de aanhanger in goede staat, er zijn geen gebreken, alle lichten en remmen functioneren goed. Na iedere terugkomst van onze machines doen wij elke keer de check om diverse onderdelen om dit te kunnen garanderen.

Een aanhanger voor hoogwerkers huren kan een slimme keuze zijn voor bedrijven en particulieren die op hoogte moeten werken. Met flexibele huurperiodes en eenvoudig online reserveren, is het huren van een aanhanger voor hoogwerkers nog nooit zo makkelijk geweest. Maar wat als u niet in staat bent om de aanhanger zelf op te halen? Geen probleem wij bieden de mogelijkheid om de aanhanger te laten bezorgen op de gewenste locatie. Zo houdt u tijd over voor uw werk. De transportkosten zijn afhankelijk van de reisafstand. We communiceren dit altijd vooraf met u, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan

Echter is de aanhanger eenvoudig zelf op te halen en terug te brengen. De bestuurder van de aanhanger moet wel in het bezit zijn van een BE-rijbewijs, omdat het gewicht van de aanhanger in combinatie met de hoogwerker het gewicht van een normale auto of bestelbus overstijgt.
De aanhanger is heel gemakkelijk te vervoeren en te verplaatsen en is zeer wendbaar. Door de aanhanger kunt u ook op meerdere locaties aan diverse projecten werken. U rijdt eenvoudig de aanhanger hoogwerker van de ene klus naar de andere.

Bij Willemsen Verhuur zorgen wij dat u de juiste aanhanger huurt voor uw behoeften en dat u niet voor verrassingen komt te staan tijdens het huren.
Twijfelt u in uw keuze neem dan contact met ons op.
Heeft u uw keuze al gemaakt, reserveer dan hierboven eenvoudig in 2 stappen.

 • Bezorging op locatie
  In overleg kunnen wij ook bezorgen op locatie. De kosten voor bezorging wijken af per reisafstand. Vraag naar de mogelijkheden en de transportkosten naar de betreffende locatie. Klik hier voor onze contactgegevens.
 • Flexibele verhuurperioden
  Wilt u voor een langere periode een product huren? In dat geval bieden we je graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode. Klik hier om contact met ons op te nemen voor jouw prijs.
 • Eigen risico
  Helaas komt het voor dat aanhangers en machines beschadigd retour komen. Als u een aanhanger of een andere machine huurt en deze raakt beschadigd, dan is het ‘eigen risico’ het bedrag dat u moet betalen bij een verzekeringsclaim.
 • Huurovereenkomst
  De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de tijd en tegen het bedrag zoals op de huurovereenkomst is vermeld of anderszins is overeengekomen. Onverminderd het overigens in deze voorwaarden bepaalde, eindigt de huurovereenkomst van rechtswege op de overeengekomen einddatum.
 • Annulering
  Annulering van de huurovereenkomst is niet mogelijk. Indien de huurder geen gebruik van het gehuurde wil maken, is hij/zij de overeengekomen huurvergoeding volledig verschuldigd. De huurder is gehouden de huurvergoeding te betalen per ingangsdatum huurperiode.
0
  0
  Uw reserveringen
  Uw heeft geen reserveringenGa terug naar assortiment