Hakselaar / Versnipperaar huren | Willemsen Verhuur

Hakselaar / Versnipperaar aanhangwagen huren

 180 Per dag

Prijs per dag :Versnipperaar aanhangwagen (exclusief slijkosten)
180/ aantal dagen
Kortingstarieven
5 - 25 dagen : 29.45 %
26 - 100 dagen : 63.57 %
Prijs per dag
180
Prijs per werkweek
635
Prijs per 4 weken
1705

Prijzen zijn: Exclusief 21% BTW.
Exclusief bezorging machine op locatie (wel mogelijk op aanvraag)
Exclusief aanhanger

Start verhuur periode
Einde verhuur periode
Aantal
Geldig legitimatiebewijs (paspoort, ID-kaart, rijbewijs) verplicht.
Retourneren verhuur artikelen uiterlijk de volgende ochtend voor 07.30 uur

Openingstijden
Ma t/m vr:
Zaterdag:
7.00 - 17.30 uur
7.00 - 12.00 uur
pauze van 12.30 - 13.00 uur
 • 37pk Kubota
 • Max diameter invoer 19cm
 • Messen: 2 stuks
 • Gewicht 1500kg
 • Diesel
 • Exclusief brandstof
 • Exclusief slijpkosten
 • Exclusief reinigingskosten

Hakselaar / versnipperaar huren

Wanneer het snoeiwerk gedaan is en takken en ander groenafval versnipperd mogen worden, is het huren van een hakselaar of versnipperaar een goed idee. De hakselaar van Willemsen Verhuur kan zowel voor groenmateriaal als hardhout worden ingezet. De versnipperaar met een gewicht van 1500 kg is zeer krachtig, heeft twee messen en kan eenvoudig aan een auto of tractor worden gekoppeld. Ideaal voor hoveniers, boomkwekers, medewerkers van de groenvoorziening en particulieren die wel wat hulp kunnen gebruiken.

Versnipperaar of hakselaar huren
De hakselaar is gemakkelijk te vervoeren, omdat het een aanhanger is. Wilt u een versnipperaar huren, maar rijdt u liever niet zelf? Desgewenst brengen wij de machine naar de locatie. Vraag gerust naar de mogelijkheden en bekijk de transportkosten.

Krachtig en wendbaar
De versnipperaar is eenvoudig te bedienen. Hij is wendbaar en gemakkelijk te verplaatsen in smalle ruimtes, zoals een tuin. De brede trechter voorkomt dat grote takken vast komen te zitten in de hakselaar. De klus is snel geklaard.

Flexibele huurperiodes
Willemsen Verhuur hanteert flexibele huurperiodes, huren kan bij ons zo lang als dat u uitkomt. Wilt u de hakselaar of versnipperaar voor een lange tijd huren? Geen probleem, we bieden graag een scherpe prijs. Bekijk de tarieven voor het huren van een hakselaar en reserveer snel online. Dat doet u eenvoudig binnen vier stappen.

Uitgebreid assortiment
Bij Willemsen Verhuur kunt u ook allerlei andere machines en gereedschappen. Bekijk hier ons gehele assortiment en reserveer online. Heel wat particulieren en vakmensen gingen u al voor.

 • Bezorging op locatie
  In overleg kunnen wij ook bezorgen op locatie. De kosten voor bezorging wijken af per reisafstand. Vraag naar de mogelijkheden en de transportkosten naar de betreffende locatie. Klik hier voor onze contactgegevens.
 • Flexibele verhuurperioden
  Wilt u voor een langere periode een product huren? In dat geval bieden we je graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode. Klik hier om contact met ons op te nemen voor jouw prijs.
 • Eigen risico
  Helaas komt het voor dat aanhangers en machines beschadigd retour komen. Als u een aanhanger of een andere machine huurt en deze raakt beschadigd, dan is het ‘eigen risico’ het bedrag dat u moet betalen bij een verzekeringsclaim.
 • Huurovereenkomst
  De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de tijd en tegen het bedrag zoals op de huurovereenkomst is vermeld of anderszins is overeengekomen. Onverminderd het overigens in deze voorwaarden bepaalde, eindigt de huurovereenkomst van rechtswege op de overeengekomen einddatum.
 • Annulering
  Annulering van de huurovereenkomst is niet mogelijk. Indien de huurder geen gebruik van het gehuurde wil maken, is hij/zij de overeengekomen huurvergoeding volledig verschuldigd. De huurder is gehouden de huurvergoeding te betalen per ingangsdatum huurperiode.

Gerelateerde verhuur artikelen

0
  0
  Uw reserveringen
  Uw heeft geen reserveringenGa terug naar assortiment