Kraan huren | Kraanverhuur | Willemsen Verhuur Opheusden

Kraan huren

Een kraan huren doet u bij Willemsen Verhuur

Heeft u graafwerkzaamheden te doen en wilt u daarvoor een geschikte kraan, oftewel een graafmachine, huren? Dat kan bij Willemsen Verhuur in Opheusden. Bij ons kunt u de kraan huren die precies bij uw klus of project past. Bekijk op de website ons assortiment en kies de kraan die u helpt uw project tot een goed einde te brengen.

De juiste kraan huren voor elk project

De keuze is groot bij Willemsen Verhuur. Zo is een mini kraan zeer geschikt voor klussen rondom het huis. Deze duizend kilo wegende machine is maar 78 centimeter breed en kan dus door een deur. Juist particulieren kan zo’n compacte kraan daarom uit de brand helpen en het werk flink verlichten.
Voor zwaardere klussen raden we aan een grotere kraan bij ons te huren. Zo hebben we een machine van 1750 kilogram, op rupsbanden, maar ook één van maar liefst 2500 kilogram. Deze machines zijn bijzonder stabiel en hebben een groot vermogen.
Wilt u sleuven graven, dan is onze kettinggraafmachine de juiste keuze. Deze kraan beweegt zich voort op rupsbanden en verplaatst zich daarom met gemak op elk terrein. Al onze kranen huurt u bij ons zonder machinist.

Een aanhangwagen en diverse accessoires

Bij onze kranen kunt u ook nog een aanhangwagen huren. Wel zo makkelijk om de kraan te verplaatsen. Rijdt u liever niet zelf? Als u dat wilt, brengen wij de kraan voor u naar de juiste locatie. Diverse accessoires verlichten het werk. Denk bijvoorbeeld aan een wortelmes, oprijplaten, een puinbak of een riek. Al deze materialen maken het gemakkelijker uw project of klus goed en veilig uit te voeren. Kijk eens rond op onze website naar alle mogelijkheden.

Voor particulieren en professionals

Zowel particulieren als professionals kunnen bij ons een geschikte kraan huren. Wellicht is uw eigen kraan weg voor onderhoud of heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig. Dat kan voor een dag, maar ook voor een aantal weken achter elkaar. Bij ons kunt u terecht voor een scherpe prijs. Een kraan huren doet u al voor €110 per dag. Huurt u de kraan langer, dan krijgt u een flinke korting.

Laat u vooral adviseren

Een kraan huren bij Willemsen Verhuur? Een heleboel particulieren en vakmensen gingen u voor. Volg hun goede voorbeeld en neem een kijkje op onze website, bel ons of kom langs. We adviseren u graag over alle mogelijkheden.

4
0
    0
    Uw reserveringen
    Uw heeft geen reserveringenGa terug naar assortiment