Aanhanger huren Wageningen - Willemsen Verhuur
Vrijdagmiddag 15 december zijn we gesloten ivm personeelsuitje, we sluiten om 12:30. Kerstvakantie sluiting 23 december t/m 6 januari.

Aanhanger huren Wageningen

Aanhanger huren in Wageningen

Het huren van een aanhanger is een steeds populairdere optie voor wie grote spullen moet vervoeren of moet verhuizen. Het is niet alleen handiger dan het huren van een bestelwagen, maar u kunt uw spullen ook op een veilige manier vervoeren. Willemsen Verhuur biedt een breed scala aan aanhangers te huur aan in Wageningen. Of u nu gaat verhuizen of een machine gaat vervoeren in de buurt van Wageningen, wij hebben de perfecte aanhangwagen voor uw behoeften. Wij bieden ook een breed scala aan accessoires aan, zoals hefinrichtingen en gaasnetten, om ervoor te zorgen dat uw lading goed vaststaat. Dus als u op zoek bent naar een gemakkelijke en handige manier om uw spullen te verplaatsen, huur uw aanhanger dan bij Willemsen Verhuur in Wageningen.

Welk type aanhangwagen moet ik huren?

Of u nu privé of zakelijk goederen moet vervoeren, voor iedere klus kunt u de juiste aanhanger huren in Wageningen. Met een brede selectie van aanhangwagens om uit te kiezen, waaronder aanhangwagen (3 asser) met oprijklep, aanhangwagen enkel asser, aanhangwagen schamel 6,00 x 2,20 mtr en een BE trekker in combinatie oplegger, hebben we alles wat u nodig heeft om uw goederen met gemak te vervoeren. Plus, ons team van ervaren en deskundige professionals in Wageningen kan u van het beste advies voorzien.

Hoe kan ik een aanhanger huren in Wageningen?

Zorg dat u van tevoren alles hebt wat u nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan een vervoermiddel met trekhaak, het juiste rijbewijs en genoeg ruimte om de aanhanger op te slaan als hij niet in gebruik is. Kies vervolgens de aanhanger die u wilt huren in Wageningen. Online kunt u de gewenste verhuurperiode aangeven en de aanhanger reserveren. Indien de aanhanger beschikbaar is, kunt u deze dezelfde dag nog ophalen.

Zijn er beperkingen op wat ik mag trekken?

Elke aanhangwagen heeft een netto laadvermogen dat hij kan dragen. Het laadvermogen van de aanhangers die u kunt huren in Wageningen varieert tussen de 500 kilogram en een laadvermogen van 6,5T.  Willemsen Verhuur biedt veel verschillende aanhangers die u kunt huren in Wageningen.
Als u een groot laadvermogen moet vervoeren, raden wij u aan om bijvoorbeeld de BE trekker in combinatie oplegger te huren. Als uw laadvermogen echter kleiner is, heeft u voldoende aan een aanhanger met oprijklep.

Hoe lang kan ik een aanhangwagen huren in Wageningen?

Al onze aanhangers zijn in goede staat en zijn beschikbaar voor korte of lange termijn verhuur. Of u nu een aanhangwagen nodig heeft voor een dag, een week of langer, wij hebben de perfecte optie voor u in Wageningen.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare aanhangwagenverhuur, neem dan vandaag nog contact met ons op!

4
0
    0
    Uw reserveringen
    Uw heeft geen reserveringenGa terug naar assortiment