Aanhanger huren | Vanaf € 27,00 | Willemsen Verhuur

Aanhanger huren

Een Aanhanger huren

Dat doet u eenvoudig bij Willemsen Verhuur in Opheusden. Voor iedere klus kunt u bij ons een geschikte, veilige aanhangwagen huren. De zijkanten van onze aanhangwagen enkel asser en van de aanhangwagen schamel zijn gesloten, waardoor er gemakkelijk losse producten mee vervoerd kunnen worden, zoals stenen, puin of (tuin)afval. Met het erbij te huren gaasnet vervoert u alles veilig en efficiënt. Op onze aanhangwagen 3 asser verplaatst u met gemak bijvoorbeeld een minigraafmachine met rupsaandrijving of diverse boomkwekerijmachines. U rijdt ze eenvoudig via een oprijklep de aanhanger op.
We werken met flexibele verhuurperiodes. Vanaf een dag is mogelijk maar ook een maand. Mocht u nog langer willen bel ons dan op 0488 441228 vaak kunnen we dan ook een langer verhuurperiode voor u plannen.

Is een aanhangernet verplicht?

Wanneer u losse lading op de aanhanger vervoert, zoals puin, afval, papier of stenen, is een aanhangernet verplicht. Een aanhangernet kunt u eenvoudig bij ons huren.

Heb ik een BE-rijbewijs nodig als ik een aanhanger wil huren?

Wanneer de lading zwaarder weegt dan 750 kg, heeft u inderdaad een aanhangerrijbewijs nodig.

Hoe kun je slingeren van de aanhanger voorkomen?

Door hem op de juiste manier, gelijkmatig, te laden. Wanneer de lading ver naar achteren ligt, gaat hij door het gewicht slingeren.

Kan ik een aanhanger huren als ik geen trekhaak heb?

Nee, zonder trekhaak kunt u geen aanhanger huren.

Welke aanhanger kan ik het beste huren als ik zand of grond wil vervoeren?

Onze aanhangwagen enkel asser is zeer geschikt voor het vervoeren van kleine hoeveelheden zand of grond. Voor grote hoeveelheden zand of grond kunt u bij ons geen aanhangwagens huren.

6
0
    0
    Uw reserveringen
    Uw heeft geen reserveringenGa terug naar assortiment