Een hoogwerker voor de bouw

Huurprijs per dagdeel 4 uur €215,- (neem contact op)

huurprijs per dagdeel (4 uur) €200,-

huurprijs per dagdeel (4 uur) €175,-

Huurprijs per dagdeel (4 uur) €150,- (neem contact op).

Huurprijs per dagdeel (4 uur) €70,- (neem contact op).

Hoogwerker spinrups

 210 Per dag

Prijs per dagdeel ( 4 uur ) 200 euro

Spinrups hoogwerker

 210 Per dag

Prijs per dagdeel (4 uur) €200,- (neem contact op).

Hoogwerker auto aanhanger

 150 Per dag

Huur prijs per dagdeel (4 uur) €135,- (neem contact op)

Hoogwerker huren voor de bouw

Een hoogwerker huren voor een klus of project in de bouw, kan heel eenvoudig bij Willemsen Verhuur in Opheusden. Of u nu een smalle hoogwerker zoekt of juist een schaarhoogwerker, een zelfrijdende hoogwerker, een telescoophoogwerker of een spinhoogwerker, bij ons vindt u maar liefst acht verschillende typen. Daar is altijd een geschikte hoogwerker bij voor uw klus of project in de bouw.

Waarom een hoogwerker voor de bouw?
Dat onze hoogwerkers regelmatig door bouwbedrijven worden gehuurd, is niet zo gek. In de bouw vinden nou eenmaal allerlei werkzaamheden op hoogte plaats, denk maar aan het plaatsen van kozijnen, dakramen of dakpannen, metselwerk of andere klussen in en rondom het huis. Ook voor grotere bouwprojecten komt een hoogwerker goed van pas.

Huur eenvoudig een hoogwerker
Waarschijnlijk beschikt u als bouw- of klusbedrijf al over eigen materialen. Maar voor een uitzonderlijk project, lastig bereikbare plekken of werkzaamheden met grote hoogte, kunt u gemakkelijk bij ons tijdelijk een hoogwerker huren. In de bouwsector doen zich nou eenmaal regelmatig situaties voor waarbij een hoogwerker goed van pas komt. Bij ons vindt u een oplossing voor elk probleem, ongeacht de hoogte.

We adviseren u graag
Heeft u een klus of project in de bouw en weet u niet precies welke hoogwerker daar goed bij past? We adviseren u graag. Samen bekijken we de situatie en de daarbij behorende mogelijkheden. Op onze website kunt u alvast de specifieke eigenschappen per hoogwerker lezen. Wanneer u toch nog vragen heeft, staan we u graag persoonlijk of telefonisch te woord. Bel gerust 0488 441 228.

Kwaliteit en veiligheid staan voorop
We hebben uitgebreide ervaring met allerlei soorten bouwmaterieel en hoogwerkers en weten daarom exact waaraan kwalitatieve werktuigen moeten voldoen. Huurt u bij ons een hoogwerker voor uw project in de bouw, dan weet u dat die van hoge kwaliteit is. Ook zit het helemaal goed met de veiligheid. Al onze hoogwerkers voldoen ruimschoots aan de veiligheidseisen. Bovendien krijgt u natuurlijk de volledige instructies erbij. Veiligheid staat altijd voorop. Trouwens, een certificaat is niet verplicht wanneer u als bouwbedrijf een hoogwerker huurt voor een tijdelijke klus of project in de bouw.

Hoogwerker huren?
Wilt u een hoogwerker huren voor uw klus of project in de bouw? Veel andere klus- en bouwbedrijven gingen u voor. Neem contact op voor meer info of kom eens langs in Opheusden. Dan kunt u meteen ons ruime assortiment bekijken.

9
0
    0
    Uw reserveringen
    Uw heeft geen reserveringenGa terug naar assortiment