Hoogwerker huren voor glazenwassers - Willemsen Verhuur

Een hoogwerker voor de glazenwasser

Een hoogwerker huren als glazenwasser

Een glazenwasser die een hoogwerker wil huren, doet dat simpel en snel bij Willemsen Verhuur in Opheusden. Voor een schaarhoogwerker, een zelfrijdende knikarm hoogwerker, een telescoophoogwerker, een spinhoogwerker of een smalle hoogwerker is de glazenwasser bij ons aan het juiste adres. Voor ieder project hebben wij de geschikte hoogwerker, we hebben maar liefst acht verschillende soorten.

Welke hoogwerker kan ik als glazenwasser het beste huren?

Als glazenwasser staat u er niet alleen voor. We adviseren u uiteraard bij het maken van de juiste keuze. Hoge panden en een onstabiele ondergrond vragen wellicht om een spinhoogwerker. Gaat het om een breed gebouw, dan is een zelfrijdende hoogwerker waarschijnlijk de beste keuze. Samen met u bekijken we de mogelijkheden. Als glazenwasser krijgt u van ons het beste, persoonlijke advies. Op onze website leest u de specifieke eigenschappen per machine. Heeft u toch nog vragen, dan helpen we u graag persoonlijk of telefonisch via 0488 441 228.

Zowel buiten als binnen

Als glazenwasser heeft u waarschijnlijk zowel projecten buiten als binnen. Voor binnen, bijvoorbeeld de ramen van een atrium, verhuren we een hoogwerker mét een accu, zoals onze schaarhoogwerker. Wel zo prettig dat er op deze manier geen uitlaatgassen vrijkomen in het gebouw! Welke hoogwerker u als glazenwasser ook kiest, hij is altijd gemakkelijk te verplaatsen van de ene naar de andere klus, bijvoorbeeld met een aanhanger. Hierover adviseren we u uiteraard ook.

Huur met gemak een hoogwerker

Waarschijnlijk beschikt u als glazenwasser reeds over eigen materialen. Maar voor een uitzonderlijk project, moeilijk bereikbare plekken of een gebouw met grote hoogte, kunt u gemakkelijk bij ons een handige hoogwerker huren.

Is een certificaat verplicht?

Nee hoor, een hoogwerker certificaat is niet verplicht, dus u kunt als glazenwasser gerust een hoogwerker huren voor een tijdelijke klus. Volgens de wet over werken op hoogte mogen werkzaamheden op hoogte alleen op een veilige en ergonomische wijze uitgevoerd worden. Wanneer u als glazenwasser bij ons een hoogwerker huurt, hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Alle hoogwerkers voldoen ruimschoots aan alle eisen op het gebied van veiligheid. Uiteraard krijgt u bij ons volledige instructies over het juiste gebruik ervan. Veiligheid staat tenslotte voorop.

Hoogwerker huren?

Wilt u als glazenwasser een hoogwerker huren? Veel anderen gingen u voor. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of kom eens langs in Opheusden en bekijk ons ruime assortiment.

16
0
    0
    Uw reserveringen
    Uw heeft geen reserveringenGa terug naar assortiment