Hoogwerker huren voor schilderen - Willemsen Verhuur

Hoogwerker huren voor schilderen

Hoogwerker huren voor schilderen

Een hoogwerker huren om te schilderen? Dat bent u bij Willemsen Verhuur in Opheusden aan het juiste adres. Of u nou wilt huren om binnen of buiten te schilderen, op hoogte, of een bepaalde plek die moeilijk te bereiken is met een ladder. Met ons ruime assortiment aan machines en gereedschappen, die u zowel als bedrijf als particulier kunt huren, zijn wij hét bedrijf om bij aan te bellen.

Welke hoogwerker huren kan ik het beste huren om te schilderen?

We hebben acht verschillende hoogwerkers met elk een ander doeleind. Er zijn spinhoogwerkers, telescoophoogwerkers, schaarhoogwerkers, smalle of zelfrijdende knikarm. De schaarhoogwerker vervoert mensen slechts verticaal, terwijl de spinhoogwerkers en telescoophoogwerkers zowel horizontaal als verticaal bewegen. Maar niet elke hoogwerker kan voor elke klus worden gebruikt. U kunt alle specificaties per machine lezen op de betreffende machinepagina. Persoonlijk advies nodig over welke u het best kunt huren voor het schilderen? Wij helpen u graag, dus u kunt altijd contact opnemen via 0488 441 228.

Hoeveel kost het huren en bezorgen?

Vanaf een halve dag of langer kunt u bij ons huren. Wanneer u voor een langere tijd wilt huren kunnen wij u speciale korting(en) aanbieden. Ook bezorgen wij op aanvraag de machines op locatie. Per machine gelden andere tarieven die u kunt vinden op de pagina samen met andere voorwaarden die van toepassing zijn.

Hoe bedien ik veilig een hoogwerker?

Volgens de wet over werken op hoogte mogen werkzaamheden op hoogte alleen op een veilige en gebruiksvriendelijke wijze uitgevoerd worden. Uiteraard staat veiligheid bovenaan bij Willemsen Verhuur. Wanneer u een hoogwerker komt huren voor schilderen bij ons, leggen wij altijd uitgebreid uit hoe hij werkt en wat de veiligheidseisen zijn. Ook krijgt u van ons alle nodige instructies voor een optimaal gebruik van het voertuig. Daarmee garanderen wij een zo veilig mogelijke ervaring voor u.

Heb ik een certificaat nodig?

Alle hoogwerkers die u kunt huren bij Willemsen Verhuur voldoen aan de veiligheidseisen. Daarom is er geen certificaat nodig voor het huren en besturen van een hoogwerker. U moet wel minimaal 18 jaar of ouder zijn om een gehuurde machine te mogen bedienen, daarom is het verplicht om een geldig legitimatiebewijs aan te kunnen tonen.

Wilt u een hoogwerker huren voor het schilderen? Wij staan voor u klaar!  Neem vrijblijvend contact met ons op of kom een keertje bij ons langs in Opheusden.

16
0
    0
    Uw reserveringen
    Uw heeft geen reserveringenGa terug naar assortiment