Hoogwerker huren

Huurprijs per dagdeel 4 uur €215,- (neem contact op)

huurprijs per dagdeel (4 uur) €200,-

huurprijs per dagdeel (4 uur) €175,-

Huurprijs per dagdeel (4 uur) €150,- (neem contact op).

Huurprijs per dagdeel (4uur) €54,- (neem contact op).

Huurprijs per dagdeel ( 4 uur ) €60,- (Neem contact op).

Huurprijs per dagdeel (4 uur) €70,- (neem contact op).

Huurprijs per dagdeel (4 uur) €120,- (neem contact op)

Hoogwerker spinrups

 210 Per dag

Prijs per dagdeel ( 4 uur ) 200 euro

Spinrups hoogwerker

 210 Per dag

Prijs per dagdeel (4 uur) €200,- (neem contact op).

Hoogwerker auto aanhanger

 150 Per dag

Huur prijs per dagdeel (4 uur) €135,- (neem contact op)

Een hoogwerker huren

Een hoogwerker huren kan snel en simpel bij Willemsen Verhuur in Opheusden. We verhuren alle mogelijke gereedschappen en machines voor boomkwekerijen, de industrie, de bouw en doe-het-zelvers. Omdat we aan zowel particulieren als bedrijven verhuren, hebben we een gevarieerd en ruim assortiment. Maar liefst acht verschillende soorten hoogwerkers kunt u bij ons huren.

Of u nu een schaarhoogwerker wilt huren, een zelfrijdende hoogwerker, een telescoophoogwerker, een smalle hoogwerker of een spinhoogwerker, bij Willemsen Verhuur heeft u alle keuze. Bent u een particulier die uw woning gaat schilderen, dan kunt u bij ons terecht. Maar ook wanneer u als bouwbedrijf of reinigingsonderneming een klus op hoogte wilt uitvoeren, staan we voor u klaar. Desgewenst leveren we op locatie.

Welke hoogwerker moet ik huren?
Verschillende soorten machines zijn ideaal voor verschillende doeleinden. Meestal bestaat een hoogwerker uit een onderwagen, een hefmechanisme, een aandrijving en een platform. Een schaarhoogwerker vervoert mensen, zoals fruitplukkers en installateurs, op een platform recht omhoog, terwijl de steeds populairder wordende spinhoogwerkers en telescoophoogwerkers een telecoperende arm hebben die horizontaal en verticaal kan bewegen. Deze hoogwerkers zijn ideaal voor bijvoorbeeld snoeiwerkzaamheden, de montage van dak- en gevelbeplating en het onderhoud aan straatverlichting en verkeerslichten. Per dag kunt u bij Willemsen Verhuur een professionele hoogwerker huren maar ook voor een langere periode. Vraagt u zich af welke hoogwerker u het beste kunt huren voor uw werkzaamheden? Op onze website leest u welke specifieke eigenschappen de verschillende hoogwerkers hebben. Ook adviseren we u graag persoonlijk of via de telefoon op 0488 441 228.

Is een hoogwerker certificaat verplicht?
Werkzaamheden op hoogte mogen volgens de wet over werken op hoogte alleen op een veilige en ergonomische wijze uitgevoerd worden.
De hoogwerkers die u bij Willemsen Verhuur kunt huren, voldoen ruimschoots aan alle veiligheidseisen.
Voor het werken met een hoogwerker is een certificaat niet verplicht gelukkig. Dus u kunt met een gerust hart een hoogwerker huren voor een tijdelijke klus.

Volledige instructies
Veiligheid gaat boven alles, vinden we bij Willemsen Verhuur. Naast verschillende soorten hoogwerkers, kunt u daarom ook tuingereedschap huren die u nodig heeft om uw klus of project veilig uit te voeren.
Uiteraard geven we u volledige instructies over het juiste en veilige gebruik ervan.
Een hoogwerker huren? Diverse boomkwekers, bouwbedrijven, hoveniers én particulieren gingen u al voor. Neem vrijblijvend contact op of kom langs in Opheusden en bekijk ons uitgebreide assortiment.

14
0
    0
    Uw reserveringen
    Uw heeft geen reserveringenGa terug naar assortiment