Machinetransporter huren | Willemsen Verhuur Opheusden

Machinetransporter huren

Een machinetransporter huren

Op zoek naar een veilige machinetransporter? Huren kan eenvoudig bij Willemsen Verhuur in Opheusden. Op onze machinetransporter met drie assen verplaatst u simpelweg diverse boomkwekerijmachines, maar een minigraafmachine met rupsaandrijving rijdt u ook eenvoudig via de oprijklep de aanhanger op.

Machinetransporter huren is ideaal voor het vervoeren van machines

Een machinetranssporter is een aanhangwagen die speciaal is bedoeld voor het vervoeren van machines. Een machinetransporter huren is ideaal wanneer u een machine wilt verplaatsen over de openbare weg. Maar ook voor het vervoer over onverhard terrein kunt u onze machinetransporter huren. Door de drie assen zakt hij namelijk niet snel weg in zachtere ondergrond.

Laadklep en lage laadvloer

De machinetransporter met een bakmaat van 400 x 180 cm is speciaal gebouwd om het gewicht van machines tot 2500 kg te dragen. Bovendien heeft hij een brede laadklep van 150 cm en een lage laadvloer. Zo rijdt u de machine eenvoudig op de aanhanger. Een machinetransporter huren is de meest veilige manier om machines te vervoeren.

Niet geschikt voor zware machines

Voor het vervoeren van zware machines van meer dan 2500 kg is onze machinetransporter minder geschikt, omdat hij niet kan kiepen. Ook voor het verplaatsen van een scooter of motor kunt u beter een andere aanhanger huren. De rails die nodig zijn om de tweewieler vast te zetten, ontbreekt namelijk bij de machinetransporter.

Machines en gereedschappen

Bij Willemsen Verhuur kunt u niet alleen terecht voor het huren van een aanhangwagen, maar ook voor allerlei machines en gereedschappen, voor elke klus. In ons assortiment ziet u alle mogelijkheden.

3
0
    0
    Uw reserveringen
    Uw heeft geen reserveringenGa terug naar assortiment