Hoogwerker huren Tiel

Huurprijs per dagdeel 4 uur €215,- (neem contact op)

huurprijs per dagdeel (4 uur) €195,-

huurprijs per dagdeel (4 uur) €175,-

Huurprijs per dagdeel (4 uur) €150,- (neem contact op).

Huurprijs per dagdeel (4uur) €54,- (neem contact op).

Huurprijs per dagdeel ( 4 uur ) €55,- (Neem contact op).

Huurprijs per dagdeel (4 uur) €65,- (neem contact op).

Huurprijs per dagdeel (4 uur) €110,- (neem contact op)

Hoogwerker spinrups

 190 Per dag

Prijs per dagdeel ( 4 uur ) 171 euro

Spinrups hoogwerker

 210 Per dag

Prijs per dagdeel (4 uur) €200,- (neem contact op).

Hoogwerker auto aanhanger

 145 Per dag

Huur prijs per dagdeel (4 uur) €130,- (neem contact op)

Hoogwerker huren in de omgeving van Tiel

Een hoogwerker huren in de omgeving van Tiel? Dat kan bij Willemsen Verhuur in Opheusden, vlakbij Tiel. We hebben een uitgebreid assortiment machines en gereedschappen voor doe-het-zelvers, bouwbedrijven, boomkwekerijen en de industrie. Zowel particulieren als bedrijven komen met ons gevarieerde en ruime assortiment aan hun trekken. We hebben maar liefst acht verschillende soorten hoogwerkers die u simpel en snel kunt huren.

Of u nu kiest voor het huren van een spinhoogwerker of een telescoophoogwerker, een schaarhoogwerker, een smalle hoogwerker of een zelfrijdende hoogwerker, Willemsen Verhuur biedt een ruime keuze. Wilt u uw woning in Tiel schilderen? Dan kunt u bij ons terecht. Maar ook als u met uw reinigingsbedrijf of bouwonderneming een klus op hoogte wilt uitvoeren, hebben we het juiste materieel voor u. We bieden ook de mogelijkheid om de gehuurde hoogwerker in Tiel te bezorgen.

Kan ik een hoogwerker huren in Tiel en welke heb ik nodig?
Voor verschillende doeleinden heeft u verschillende soorten apparaten en machines nodig. Zo vervoert een schaarhoogwerker mensen, zoals installateurs of fruitplukkers, op een platform recht omhoog. Spinhoogwerkers en telescoophoogwerkers hebben juist een telecoperende arm die horizontaal en verticaal beweegt. Ideaal voor bijvoorbeeld de montage van gevel- en dakbeplating, snoeiwerkzaamheden of het onderhoud aan straatverlichting. Een hoogwerker bestaat meestal uit een onderwagen, een hefmechanisme, de aandrijving en het platform. U kunt bij Willemsen Verhuur terecht voor het huren van een professionele hoogwerker en hem meteen gebruiken bij uw klus in Tiel. Benieuwd welke hoogwerker u het beste kunt huren voor uw project in Tiel? U leest de specifieke eigenschappen van de verschillende hoogwerkers op deze website. Heeft u vragen? Die beantwoorden we graag, u kunt ons altijd bellen via 0488 441 228.

Wanneer is een hoogwerker verplicht?
Werkzaamheden op hoogte mogen volgens de wet alleen uitgevoerd worden als dat veilig en op ergonomische wijze gebeurt. Officieel geldt dat je een hoogwerker nodig hebt bij een hoogte vanaf 2,5 meter of meer. Maar natuurlijk kan het ook verstandig zijn om een hoogwerker te huren wanneer er sprake is van valgevaar. Onze hoogwerkers voldoen aan alle benodigde veiligheidseisen.

Goede instructies bij huren
Veiligheid staat voor Willemsen Verhuur bovenaan. Wanneer u bij ons een hoogwerker voor werkzaamheden in Tiel komt huren, leggen wij u altijd goed uit hoe de hoogwerker werkt. U krijgt van ons alle instructies voor het juiste en veilige gebruik.
Er geldt wel de regel dat u 18 jaar of ouder moet zijn om een gehuurde hoogwerker te mogen bedienen.

Ons uitgebreide assortiment hoogwerkers
Een hoogwerker bij ons huren voor uw project in Tiel? Diverse bouwbedrijven, glazenwassers, hoveniers én particulieren uit Tiel gingen u voor. Neem daarom gerust vrijblijvend contact op of neem een kijkje bij ons uitgebreide assortiment in Opheusden.

14
0
    0
    Uw reserveringen
    Uw heeft geen reserveringenGa terug naar assortiment